Klantenservice

Laat gerust een krabbel achter

12 + 3 =

Contactgegevens

Werkplaats ZONDER GUM
PeTC+ terrein
Pastoor Debijestraat 78
5963 AG Hegelsom (Horst aan de Maas)

 

Telefoon: 06-20788313

E-mail: info@zondergum.nl

 

KVK:  11412819
IBAN:  NL17 RABO 0188677941
BTW:  NL 1417.28.358. B01

————————————-

Privacybeleid ZONDER GUM

De creatievelingen bij Werkplaats ZONDER GUM

Helmie van de Riet

Helmie van de Riet

Creatieveling en eigenaresse

Ik ben Helmie van de Riet, beeldend kunstenaar. Ik geef mijn hele leven lang al lekker levendige workshops, in alle kleuren en met alle materialen. Op dit moment doe ik dat in mijn kleurrijke werkplaats. Voor jong en oud, voor ieder wat wils.

Helmie

Bart Heesen

Bart Heesen

Creatieveling

Via het geboortekaartje van zijn zoon, rolde Bart in het drukambacht. Op drukpersen tussen de 60 en 110 jaar oud maakt Bart drukwerk op de ouderwetse manier. Mooie papieren, vette inkt en authentieke designs zijn kenmerken voor de producten van Bart. In zijn werk probeert hij de oorspronkelijke technieken te combineren met trends en materialen van nu.

Lucienne Janssen

Lucienne Janssen

Creatieveling

Hallo allemaal, mijn naam is Lucienne Janssen en ik kom uit de gemeente Peel en Maas. Graag wil ik samen met jullie in het plantaardige duiken, de uitdaging aan gaan van al hetgeen de natuur ons te bieden heeft te ontdekken en vervolgens ons eigen helemaal unieke installatie van te maken!

Lucienne

Wim Moorman

Wim Moorman

Creatieveling

Wim Moorman is publicist. Hij is geboren en getogen in Horst. Zijn publicaties handelen veelal over het lokale en regionale heden en verleden. Thema’s variëren van kassahuisjes tot woningbouwcorporaties en van Horster wegenbouwers in Haïti tot Venlose kazernes. Bijzondere voorliefde voor olifantenpaadjes, putdeksels en verloren wieldoppen. Bedenker, hoofdredacteur en enig auteur van het weblog Horst-sweet-Horst.

Werkplaats Zonder Gum