Dropbox

Ideeën

Wij proberen er altijd voor te zorgen dat we een gevarieerd aanbod aan creatieve workshops hebben, waarbij iedereen iets leuks uit kan kiezen wat hem of haar aanspreekt. Natuurlijk zijn wij reuze benieuwd naar jouw creativiteit!

Heb jij een idee voor een workshop of cursus? Laat het ons dan direct weten, dan gaan wij hiermee aan de slag om te kijken of we dit idee ook kunnen verwezenlijken. En natuurlijk ben jij straks de eerste die deze activiteit mag komen uitproberen!

Via onderstaand formulier kun jij jouw idee bij ons achterlaten, Natuurlijk nemen we contact met jou op om dit te bespreken en wellicht een keer (bij interesse) verder met je over te brainstormen.

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Je telefoon

Jouw idee

Hartelijk dank!

Materialen

Bij Zonder Gum zijn wij altijd op zoek naar leuke, kleurrijke materialen om te gebruiken tijdens onze workshops en cursussen. Dit zijn vaak spulletjes die normaal bij het restafval of in een vergeten hoekje op zolder belanden. Bij Zonder Gum krijgen deze materialen een tweede leven en worden omgetoverd tot unieke kunstwerkjes.

Heb jij toevallig nog een verzameling speelgoedautootjes, plastic diertjes, sigarenbandjes of een zakje knikkers zien liggen? Wij zijn er super blij mee!

Maak er een foto van en stuur ‘m op via onderstaand formulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met jou op. Dankjewel!

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Je telefoon

Upload hier een foto van je spulletjes (verplicht)

Eventuele opmerkingen

Hartelijk dank!