Hellup gevraagd!!

Wij van ZONDER GUM zijn van zins/plan, “Het MUSEUM VAN ALLEMAAL’ te gaan creëren
en uiteraard te gaan maken!!!
En daarbij hebben wij jouw hulp nodig!! Het moet een museum worden dat makkelijk verplaatsbaar
én uitvouwbaar is.
Het wordt “HET MUSEUM VAN ALLEMAAL”, want iedereen die iets bijzonders kan of een speciale, gekke of aparte hobby heeft, moet erin terecht kunnen om te exposeren. Verzamelingen die bijzonder zijn, kunstjes van eigen hand, bijzondere vondsten…
Bovendien moet het (verrijdbare) museum op élke denkbare plek kunnen staan.

Heb jij ideeën over wat jij in dit museum zou willen tentoonstellen? Laat het horen op FB van ZONDER GUM, via de website of bel me OP 06 20788313!!

Je prijs is, dat het museum écht wordt gemaakt én jij mag als eerste in “HET MUSEUM VAN ALLEMAAL” tentoonstelling houden!!

 

aansteken

Vroeger dacht ik dat het veel energie moest kosten als ik ergens mee bezig was. Tegenwoordig weet ik dat de dingen die ik doe, als vanzelf gaan en uiteindelijk ook nog eens veel meer opleveren. En dan bedoel ik niet alleen energie opleverend…Kheb ook ontdekt dat als ik gemotiveerd ben van binnenuit en ik doe waarin ik goed ben, dat dit aanstekelijk werkt en ik anderen meeneem in die energie.om te genieten van wat je doet.

 

Met dit gegeven in mijn achterhoofd bedenk ik dat ik ook baantjes heb gehad waarvan ik het nu bizar vind dat ik ze deed, maar soms gaan dingen in je leven zo. En weet je, sinds ik de sprong in het diepe heb gewaagd en gestart ben met ZONDER GUM, met alle ups en downs van dien,  kan ik zeggen dat ik de leukste baan van de wereld heb.

Tekens op straat…
Ik ken mensen die honderden foto’s maken van al die prachtige Nederlandse wolken-luchten. Das een fantastische hobby. Afgelopen weken heb ik echter niet met mijn hoofd in de wolken gelopen, maar mijn blik naar beneden gericht. En zie hier wat je dan kunt tegenkomen aan tekens. Doen af en toe zelfs denken aan runenschrift.

Kwoot van de maand

Stel jezelf eens een opdracht die je minimaal dertig dagen volhoudt. Neem nou bijvoorbeeld elke dag de ingrediënten van je avondeten en ga ze tekenen.

Of elke dag iemand tekenen die je tegenkomt. Het kan je helpen om ze in een boekje te tekenen. Zo heb je een stok achter de deur. Je zult zien dat je na dertig dagen veel vrijer tekent!

Prijswinnaars opgelet..

Hier in de buurt zijn ‘n paar kringloopwinkels, waar ik regelmatig eens langs fiets (én naar binnen ga, haha). Er is een hele grote, waar alles gesorteerd is op kleur en soort, wat ik jammer vind want de verassing is er af en de prijzen zijn flink gestegen. Doe mij maar van die lekkere rommel-winkels waar je nog allerlei verrassingen vind voor een paar euro.

Ik dacht: het lijkt me leuk om weer eens een “één-euro-cadeautje” te gaan zoeken, dat ik via de blog weg zal geven. Hoewel ik me afvraag of mensen daar nog warm voor lopen. Dus als je in bent voor een mini-waardeloos-maar-met-plezier-gevonden-cadeautje’, laat dan een reactie achter, ik zal het deze week weggeven..

Ik had plezier met het vinden, jij met het krijgen, win-win lijkt mij.