Tekenen & schilderen voor jongeren

Deze cursus biedt je de kans om goed te leren tekenen en schilderen en zo je eigen stijl te ontwikkelen.

We gaan aan de slag met onderwerpen en thema’s die jou wellicht interesseren, zoals online media, popmuziek, mode, film en fotografie en werken dit uit door middel van bijvoorbeeld portret- en figuurtekenen, landschap, stilleven, reclame, striptekenen of graffiti. Oók een kans voor jongeren die meer willen dan de CKV-vakken op school! Ook voor jongeren die nog verder willen in de beeldende kunst, is dit een goede opstap naar bijvoorbeeld een voorbereiding op de toelating tot een kunstvakopleiding. Je krijgt de mogelijkheden om alle tekenmaterialen en tekentechnieken uit te proberen.

Je bent uiteraard welkom voor een proefles! Én…ervaring op het gebied van tekenen of tekenvaardigheid is niet nodig. Je kunt op elk moment instromen, omdat iedereen persoonlijk begeleid word.

Leren van tekentechnieken met bijvoorbeeld als doel om lekker voor jezelf te leren tekenen maar ook als een hele goede, degelijke start van een creatieve carrière.

Heb je nog vragen over deze workshop?

Algemene informatie over de workshop

Leeftijd: van 14 tot 24 jaar
Duur: 10 x 2,5 uur
Tijd: woensdagavond van 19.30-22.00 uur

Minimaal aantal deelnemers: 3
Maximaal aantal deelnemers: 6
Kosten: € 100,= per 10 lessen

De cursus is inclusief materiaal (indien gewenst kun je natuurlijk eigen materialen meenemen) en drankje met iets lekkers.