Ouder-kind

Samen met je (klein-)kind een waardevolle herinnering creëren en een middag ontspannen en intens samen bezigzijn. Dat kan in een workshop die op jullie is toegeschreven en speciaal voor jullie is bedacht. Je kan echt even lekker samen bezig zijn en samen een kunstwerk maken.

Hieronder een paar voorbeelden:

Silhouet schilderen van elkaar

Je komt samen een heerlijk ontspannen middag hebben, waarin jullie een portret of silhouet gaan maken van elkaar en daarna ga je samen werken aan een kunstportret.

Maak een prachtig en uniek kunstwerk van elkaar. Je gaat jezelf en elkaar verrassen. Bovendien ga je met een bijzonder kunstwerk naar huis!

Samen guerillakunst maken

Heb jij ook altijd al iets ondeugends willen doen? Iets dat andere mensen blij maakt en verwondert? Wat is er dan nog leuker om dit samen met je vader, moeder, oom of tante te doen?

Als je guerrilla kunst gaat bedenken en maken, kun je dat doen met allerlei verschillende materialen en technieken. Je zoekt bijvoorbeeld naar een dor plekje in de straat, dat best wat kleur kan gebruiken. Je laat ergens een zaadbom op landen. Weet jij ergens een kapot muurtje dat wel wat legoblokjes kan gebruiken? Op een eenvoudige manier doen we ingrepen in straten, op pleinen of in bossen.

Iets doen wat andere mensen blij maakt en verwondert. 

Je zou kunnen zeggen dat guerrilla art iets betekent voor de mensen die het gaan zien, maar vooral ook jij als maker hebt veel plezier tijdens het bedenken en het uitvoeren, je maakt gewoon cadeautjes voor iedereen!

Heb je nog vragen over deze workshop?